Nieuws

Restricties rondom laatste Feyenoord-training: supporters een kwartier welkom

Restricties rondom laatste Feyenoord-training: supporters een kwartier welkom

13-03-2023 20:10

Feyenoord-fans kunnen aanstaande zaterdag een kwartier naar de open training op Varkenoord kijken. De Rotterdammers nemen het de dag erna als koploper op tegen Ajax. Een opmerkelijk feit, omdat dat de training in de voorgaande jaren vrijwel altijd geheel openbaar was.

'Vanwege de volle speelkalender heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactische te trainen ter voorbereiding op de Klassieker. Tegelijkertijd willen spelers en staf daarmee de supporters de gelegenheid bieden om het team een boost te geven op weg naar deze wedstrijd en hen zo betrekken bij de aanloop naar het duel tussen de nummers 1 en 2 van Nederland. Door de training op deze wijze in te richten is beide mogelijk', zo valt er op de clubwebsite te lezen.

Feyenoord neemt het aanstaande donderdag eerst nog in de eigen Kuip op tegen Shakhtar Donetsk. De ploeg van trainer Arne Slot moet winnen om een ticket voor de kwartfinales van de Europa League veilig te stellen. De heenwedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De Klassieker staat zondag om 14.30 uur op het programma in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!