Nieuws

'Feyenoord en Dordrecht slaan handen ineen en onderzoeken nieuwe KKD-samenwerking'

'Feyenoord en Dordrecht slaan handen ineen en onderzoeken nieuwe KKD-samenwerking'

13-03-2023 19:42 Laatste update: 19:44

Feyenoord en FC Dordrecht onderzoeken de mogelijkheid om een nieuw samenwerkingsverband aan te gaan, meldt 1908.nl. De Rotterdammers hopen zo meer contractspelers in de Keuken Kampioen Divisie aan het werk te zien.

Feyenoord staat erom bekend dat het vaak jeugdspelers bij Dordrecht stalt. Ook dit seizoen was dat weer het geval. In de eerste seizoenshelft kwam Aliou Baldé in actie voor de Schapenkoppen. De 21-jarige Senegalees liet zich gelden en verdiende een transfer naar FC Lausanne-Sport. In navolging van Baldé speelt nu Tidjany Touré bij Dordrecht. Ook hij begon goed met twee doelpunten bij zijn debuut.

Volgens het doorgaans betrouwbare medium willen Feyenoord en Dordrecht nu meerdere succesverhalen creëren met een samenwerking waar iedereen beter van wordt. Het is niet de eerste keer dat de twee clubs een samenwerkingsverband aan willen gaan. Ruim vier geleden werd gepoogd om dit op poten te zetten, maar dat idee werd ook al snel weer losgelaten.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!