Nieuws

Slecht nieuws voor Ten Hag: Manchester United meerdere wedstrijden zonder Casemiro

Slecht nieuws voor Ten Hag: Manchester United meerdere wedstrijden zonder Casemiro

13-03-2023 18:58

Manchester United kan vier wedstrijden niet beschikken over Casemiro. De middenvelder pakte tegen Southampton afgelopen zondag zijn tweede directe rode kaart sinds hij in dienst is bij The Mancunians.

Het hoge aantal van vier wedstrijden dat Casemiro aan de broek krijgt komt ook door het eerdere voorval tegen Crystal Palace. Toen greep de Braziliaan een speler van de Londenaren bij de keel en werd hij geschorst voor drie wedstrijden. United heeft aangegeven niet in beroep te gaan tegen het besluit van de FA.

"De scheidsrechter, de fans, ik denk dat de sleutel is dat iedereen ziet dat er geen opzet is", begint Casemiro in gesprek met Panenka. "Ik probeer gewoon de bal te krijgen, dat is wie ik ben. Ik hou ervan om met hoge intensiteit te spelen, maar ik zou nooit iemand opzettelijk willen blesseren", klinkt het.

Door de schorsing zal Casemiro de wedstrijden tegen Fulham (FA Cup), Newcastle United, Brentford en Everton (alle drie Premier League) moeten missen. Aanstaande donderdag tegen Real Betis is de middenvelder gewoon van de partij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!