Nieuws

Marokkaanse bond schaart zich achter van verkrachting verdachte Hakimi

Marokkaanse bond schaart zich achter van verkrachting verdachte Hakimi

13-03-2023 17:14

Achraf Hakimi is 'gewoon' opgenomen in de definitieve selectie van het Marokkaanse elftal. De verdediger wordt verdacht van verkrachting, maar krijgt steun van zijn werkgevers.

Afgelopen maand doken de verhalen op over de vermeende verkrachting van Hakimi. De Marokkaan zou een 24 jarige vrouw in zijn eigen huis hebben proberen te verkrachten, maar het slachtoffer zegt naar eigen zeggen te zijn ontsnapt.

"Wij staan achter hem en dat is het belangrijkste", aldus de Marokkaanse bondscoach Walid Regragui, geciteerd door de NOS. "Hij is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. De selectie en alle Marokkaanse inwoners steunen hem", klinkt het met dezelfde woorden die Paris Saint-Germain eerder al gebruikte.

Met Hakimi speelt Marokko later deze maand twee oefenwedstrijden. Dat doen de Leeuwen van de Atlas tegen Peru en Brazilië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!