Transfernieuws

BILD pakt uit met nieuws over Haller: 'Onderwerp waar niemand over wil praten'

BILD pakt uit met nieuws over Haller: 'Onderwerp waar niemand over wil praten'

13 maart - 15:17
1

Borussia Dortmund overweegt in de zomerse transferperiode een nieuwe spits aan te trekken, meldt BILD. Volgens de boulevardkrant is het een beladen onderwerp waar niemand binnen de club hardop over durft te praten.

In de zomer van 2022 werd Sébastien Haller voor 31 miljoen euro losgeweekt bij Ajax, maar al snel na zijn komst werd teelbalkanker bij de Ivoriaanse spits geconstateerd. Daardoor stond hij de gehele eerste seizoenshelft aan de kant. Inmiddels is Haller weer fit verklaard en heeft hij zijn eerste wedstrijden in de hoofdmacht erop zitten.

Tot dusver wist de aanvaller in twaalf wedstrijden slechts één keer te scoren, waardoor de onvrede over zijn functioneren langzaam aanzwelt. 'Het is een onderwerp waar niemand bij BVB over wil praten', luidt de veelzeggende kop van BILD bij het artikel op de website. 'De bazen verkennen inmiddels de markt', stelt het dagblad.

Toen Haller in de zomer wegviel bij Dortmund werd Anthony Modeste gestrikt, maar de 34-jarige back-up weet evenmin te overtuigen tot dusver. Youssouf Moukoko (18) lijkt nog niet klaar voor het grote werk, waar huidig clubtopscorer Julian Brandt (acht treffers) en Karim Adeyemi voorlopig uitgeschakeld zijn met blessures.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s