Nieuws

Van Nistelrooij niet te spreken over start PSV: 'Het was gewoon te slap'

Van Nistelrooij niet te spreken over start PSV: 'Het was gewoon te slap'

12-03-2023 19:22

Ruud van Nistelrooij is niet te spreken over de manier waarop PSV het duel met SC Cambuur begon. De Eindhovenaren kwamen in eigen huis op achterstand tegen de hekkensluiter van de Eredivisie en dat is wat de trainer betreft onacceptabel.

De trainer meldde zich na afloop van het duel, dat met 5-2 werd gewonnen, op het persmoment. "Het was gewoon te slap", meent Van Nistelrooij. "Er zat geen energie in en geen drang. Het was stilstaand voetbal met tachtig procent drukzetten. Dan roep je dat over jezelf af. Dan herpak je je en zie je dat je na rust weer ziet wat je wil zien, met die basishouding."

Van Nistelrooij stelt dat zijn doelman een goede wedstrijd heeft gespeeld. "We hadden 1-2 of 1-3 achter kunnen staan. Drommel heeft het goed gedaan door hun tweede goal te voorkomen", vervolgt de trainer. Het komend weekend gaan de ploegen boven AZ sowieso punten verspelen: AZ treft Twente, terwijl Feyenoord en Ajax ook tegenover elkaar staan. "We kunnen ons niets meer veroorloven", stelt Van Nistelrooij. "Dat is nu ook de uitdaging."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!