Nieuws

Nunnely treft oude club Ajax: 'Mooie club om eerste goal tegen te maken'

Nunnely treft oude club Ajax: 'Mooie club om eerste goal tegen te maken'

12-03-2023 10:58

Ché Nunnely arriveerde de afgelopen winter bij sc Heerenveen en staat zondag tegenover voormalig werkgever Ajax. De buitenspeler stond de afgelopen maanden aan de kant vanwege een gescheurde kruisband en hoopt zijn eerste doelpunt voor Heerenveen tegen de Amsterdammers te maken.

Nunnely speelde tot dusver vijf wedstrijden voor De Superfriezen, maar wist nog geen doelpunten te maken of assists te geven. De aanvaller sprak met Ajax Showtime in aanloop naar het duel met Ajax. "Het zou wel een mooie wedstrijd zijn om mijn eerste goal voor de club en na zo’n lange tijd te maken. Dus wie weet. Ik hoop altijd dat Ajax het goed doet in Europa, maar in de competitie wil je wel gewoon van de sterkste teams winnen, dus ook van Ajax."

De rechtsbuiten had meerdere aanbiedingen liggen, maar koos voor Heerenveen. "Maar Heerenveen was voor mij de juiste stap. Je komt bij een trainer die je kent. Als je terugkomt van een blessure, is het heel lastig om meteen weer in het team te komen. Als je dan ook een trainer hebt die je niet kent en niet weet wat je kunt, wordt het nog lastiger. Ik kreeg hier het vertrouwen van de trainer en op de trainingen heb ik bewezen dat ik het niveau nog heb."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!