Nieuws

Go Ahead-RKC gaat ondanks sneeuwval door, aftrap wél drie kwartier vertraagd

Go Ahead-RKC gaat ondanks sneeuwval door, aftrap wél drie kwartier vertraagd

10-03-2023 19:27

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en RKC Waalwijk is met drie kwartier uitgesteld. Door de sneeuwval moet het veld sneeuwvrij worden gemaakt waardoor de aftrap is verlaat.

Arbiter Jochem Kamphuis heeft na een veldinspectie besloten om de wedstijd tussen Go Ahead en RKC door te laten gaan. Ondanks de sneeuwval is het veld volgens de scheidsrechter bespeelbaar en is er geen gevaar voor de spelers. De aftap van het duel zal, zoals het er nu voor staat, plaatsvinden om 20.45 uur. Eerder dit seizoen werd de heenwedstrijd tussen beide ploegen toevalligerwijs al afgelast wegens hevige sneeuwval.

In de Keuken Kampioen Divisie is er wél sprake van één afgelasting. De wedstrijd tussen Almere City en Jong FC Utrecht zal door de sneeuwval geen doorgang vinden. Door de afgelasting zal er naar alle waarschijnlijkheid geen beslissing vallen in strijd om de periodetitel. Almere zou bij een overwinning op de Utrechtenaren namelijk zeker zijn van de periodetitel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!