Reactie

Haye moest lachen om boodschap aan hem op WK Darts: 'Dacht dat het grapje was'

Haye moest lachen om boodschap aan hem op WK Darts: 'Dacht dat het grapje was'

02-01-2022 19:50

Thom Haye heeft inderdaad een contractaanbod van NAC Breda afgewezen. De controleur van De Parel van het Zuiden hoefde niet lang na te denken over de aanbieding.

Vlak voor de jaarwisseling kwam naar buiten dat Haye een contractaanbieding van NAC had afgewezen. Hij ligt nog vast tot medio 2023 bij de club. In gesprek met ESPN bevestigt de controleur dat hij 'nee' heeft gezegd.. "Ik heb een tijdje terug een aanbieding gehad, dat klopt. Ik heb er wel naar gekeken, maar het was wel iets waarbij ik vrij snel wist dat ik er niet over na hoefde te denken."

"Met het perspectief op de toekomst zou het aanbod wel wat meer inhoud moeten hebben voor mij", gaat Haye verder. "Het was de eerste aanbieding van NAC, dus in principe is er niks aan de hand. Ik ga gewoon zo verder."

Tijdens het WK Darts riepen NAC-fans Haye op om bij te tekenen. De geboren Amsterdammer heeft dat meegekregen. "Ik kreeg het doorgestuurd en dacht eerst dat het een grapje was. Maar toen ging ik het uitzoeken en kreeg ik er nog meer gestuurd. Ik heb er wel om moeten lachen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!