Nieuws

Mazraoui maakt comeback bij Bayern: 'Hij maakt een heel goede indruk'

Mazraoui maakt comeback bij Bayern: 'Hij maakt een heel goede indruk'

10-03-2023 14:09

Noussair Mazraoui staat voor zijn rentree bij Bayern München. De verdediger viel twee maanden geleden uit met een ontstoken hartzakje en lijkt klaar om weer minuten te gaan maken in de Bundesliga.

Trainer Julian Nagelsmann blikte vrijdag vooruit naar het duel met FC Augsburg en besprak ook de situatie van Mazraoui. De trainer is onder de indruk van de oud-speler van Ajax. "Hij doet tijdens de training goed mee en maakt een hele goede indruk. Hij heeft altijd goede oplossingen en hij is niets verleerd." Mazraoui zat al bij de wedstrijdselectie in het Champions League-duel met Paris Saint-Germain, maar maakte geen minuten.

Bayern wil Mazraoui rustig brengen en niets forceren vanwege de ernst van de blesure. Het is nog onzeker of Matthijs de Ligt start tegen Augsburg. De verdediger moest tot het uiterste gaan in het duel met Paris Saint-Germain en de kans bestaat dat de Nederlander rust krijgt op zaterdag.

João Cancelo lijkt wel te gaan starten, stelt Nagelsmann. "Ik snap dat hij de laatste tijd ontevreden was, we communiceren goed en hij gaat aan de aftrap staan", meent de trainer.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!