Nieuws

'PSV zonder De Jong tegen Cambuur: spits is mogelijk één van de vele afwezigen'

'PSV zonder De Jong tegen Cambuur: spits is mogelijk één van de vele afwezigen'

10-03-2023 12:42

Het meespelen van Luuk de Jong tijdens PSV tegen SC Cambuur is onzeker. De spits is nog herstellende van een blessure die hij opliep aan zijn enkel.

Afgelopen zondag speelde PSV het uitduel tegen RKC Waalwijk (0-1) waarin De Jong zich in de tweede helft liet wisselen. De spits kon niet verder wegens een enkelblessure. Daar is hij nog altijd niet helemaal van hersteld.

"Zijn enkel gaat goed vooruit", begint Ruud van Nistelrooij op de persconferentie. "Maar of Cambuur te snel komt, dat moet de komende dagen nog duidelijk worden. Feit is dat hij goed vooruit gaat", klinkt het.

Naast De Jong mist PSV nog meer spelers tegen Cambuur. Ook Sávio, Thorgan Hazard, Walter Benítez en Mauro Júnior kampen nog altijd met blessures. Laatstgenoemde is volgens het Eindhovens Dagblad momenteel in Brazilië om zich te laten onderzoeken bij een kniespecialist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!