Reactie

Shakhtar-trainer ziet enkele voordelen voor zijn ploeg in 'de hel' tegen Feyenoord

Shakhtar-trainer ziet enkele voordelen voor zijn ploeg in 'de hel' tegen Feyenoord

10 maart - 12:27

Igor Jovicevic weet wat hem volgende week te wachten staat in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De trainer van Shakhtar Donetsk spreekt van ‘de hel’ wanneer hij het over De Kuip heeft.

Het heen-duel dat niet in Oekraïne maar in Polen werd gespeeld, eindigde donderdagavond in een 1-1 gelijkspel. Dat betekent dat het aankomende donderdag nog alle kanten op kan gaan in De Kuip. Jovicevic blikte alvast vooruit in gesprek met de kanalen van de UEFA. "Hoe ik me die wedstrijd voorstel? Hel! Hel Hel in Rotterdam! Maar het is belangrijk dat we nog in leven zijn. Over het algemeen spelen we tegen grotere teams die meer held hebben, maar we leven nog steeds. Dat maakt met trots."

Ondanks het grote overwicht dat Feyenoord donderdagavond had en het thuisvoordeel dat de Rotterdammers aankomende week hebben, ziet Jovicevic nog genoeg kansen. "We speelden deze heenwedstrijd zonder wat belangrijke spelers, ik denk dat Feyenoord dat heel goed weet. Ik denk dat ze ervan wilden profiteren door hier te winnen, ook omdat ze drie dagen na de return op bezoek gaan bij Ajax. Dat is een cruciaal duel voor ze", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!