Nieuws

Wanneer maakt Ronald Koeman zijn eerste definitieve selectie van Oranje bekend?

Wanneer maakt Ronald Koeman zijn eerste definitieve selectie van Oranje bekend?

16-03-2023 15:00 Laatste update: 14:45

Afgelopen week maakte Ronald Koeman bekend welke 37 namen mogen hopen op een plek bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De Oranje-bondscoach komt steeds dichter bij het moment dat hij keuzes moet gaan maken. Wanneer wordt de selectie van Oranje bekendgemaakt? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Afgelopen vrijdag onthulde Koeman de Oranje-voorselectie, met een paar verrassende namen. Zo maken Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, Bart Verbruggen voor het eerst onderdeel uit van een voorselectie van Oranje, terwijl ook Georginio Wijnaldum na lange afwezigheid weer mag hopen op een uitverkiezing.

Op vrijdag 17 maart maakt Koeman bekend welke spelers zich op mogen maken voor de twee wedstrijden die worden gespeeld in de EK-kwalificatiereeks. Op 24 maart speelt Oranje uit tegen Frankrijk en drie dagen, op 27 maart, later komt Gibraltar naar De Kuip.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!