Nieuws

Slot baalt: 'Uitermate teleurstellend dat je met een 1-1 gelijkspel weggaat'

Slot baalt: 'Uitermate teleurstellend dat je met een 1-1 gelijkspel weggaat'

9 maart - 23:56 Laatste update: 23:56

Arne Slot houdt gemengde gevoelens over aan het heenduel met Shakhtar Donetsk. De Feyenoord-trainer zag dat zijn ploeg veel sterker was, maar toch met een gelijkspel genoegen moet nemen.

Ezequiel Bullaude voorkwam in de slotfase dat Feyenoord zelfs met een nederlaag van het veld stapte. "Het was weer een goal in de eindfase en het was weer het verhaal van de voorgaande wedstrijden. Met een tegenstander die bij de eerste keer dat ze in onze zestien kwamen meteen een goal maakt", reageert Slot na afloop voor de camera van Veronica.

"Als je zoveel beter bent is het uitermate teleurstellend dat je met een 1-1 gelijkspel weggaat", vervolgt de oefenmeester. "Het enige verwijt is dat je de kansen niet eerder afmaakt. Over de hele wedstrijd gezien hebben we eigenlijk helemaal niets weggegeven." Slot ging ook nog even in op de situatie van Santiago Giménez, die in de warming-up geblesseerd uitviel. "Het is niet heel ernstig, maar hij gaf aan dat hij zijn hamstring voelde. Ik wil absoluut geen risico nemen met de eindfase van het seizoen dat eraan komt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!