Nieuws

Hernández na zware WK-blessure weer terug op trainingsveld Bayern

Hernández na zware WK-blessure weer terug op trainingsveld Bayern

09-03-2023 16:44

Lucas Hernández mag langzaam denken aan een terugkeer bij Bayern München. De vleugelverdediger raakte in het WK zwaargeblesseerd in het duel tussen Frankrijk en Australië en was donderdag weer op het trainingsveld van Der Rekordmeister te vinden.

Hernández meldt zich een dag nadat Bayern zich voor de Champions League plaatst, schrijft Bayern op de clubsite. De 27-jarige Fransman scheurde in november zijn kruisband en werd dit seizoen niet meer terugverwacht, al lijkt de speler sneller te revalideren dn aanvankelijk werd gesteld.

De verdediger werd tijdens het WK vervangen door zijn broer Theo, die een uitstekend toernooi draaide en zich met Frankrijk voor de finale mocht melden. Daarin werd na strafschoppen verloren van Argentinië.

De blessure van Hernández zorgde er onder meer voor dat Bayern Daley Blind overnam van Ajax. De Nederlander wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door de Duitse topclub. Het contract van Hernández loopt tot 2024 door in Duitsland. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!