Nieuws

Ex-vriendin Cillessen beschuldigt doelman: 'Ik moest abortus van hem plegen'

Ex-vriendin Cillessen beschuldigt doelman: 'Ik moest abortus van hem plegen'

09-03-2023 16:29 Laatste update: 16:31

Mariá Móran, de ex-vriendin van Jasper Cillessen, heeft behoorlijke aantijgingen aan het adres van de doelman verstuurd. Volgens de Spaanse journaliste wilde de doelman dat de zwangere vrouw abortus pleegde, anders zou hij schadelijke foto's en video's naar buiten laten lekken.

Móran spreekt met roddelblad Story over de hectische periode waarin zij samen was met Cillessen. Volgens de journaliste is er een reden dat er pas na twee jaar aan de bel wordt getrokken. "Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto’s en -video’s van mij openbaar maken. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen!"

De journaliste verwacht dat Cillessen op financieel gebied zijn ex bijstaat. "Ik moet ervoor zorgen dat zij te eten heeft. Een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag, verdient geen enkel respect. Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar kennelijk kon hem dat niets schelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!