Nieuws

Toekomst Kane onzeker bij Tottenham: 'Hij moet weg, het is nu of nooit'

Toekomst Kane onzeker bij Tottenham: 'Hij moet weg, het is nu of nooit'

9 maart - 16:08

Harry Kane speelt al tien jaar onafgebroken voor Tottenham Hotspur, maar moet na dit seizoen vertrekken bij de Noord-Londenaren. Analisten Jamie Carragher en Thierry Henry menen dat het nu of nooit is voor de 29-jarige topspits.

De voormalig spelers van Liverpool FC en Arsenal laten zich uit over de toekomst van Kane bij CBS Sports. "Als hij deze zomer niet vertrekt, blijft hij de rest van zijn carrière bij Spurs. Het is nu of nooit. Tottenham is een ploeg die zich elk seizoen kan kwalificeren voor de Champions League, maar de club zal geen prijzen winnen. Hij is een type speler die elk seizoen de kwartfinale of halve finale moet bereiken in de Champions League."

Henry won de Premier League met Arsenal, maar wist nooit de Champions League te winnen met The Gunners. Uiteindelijk vertrok de Fransman naar FC Barcelona. "Als ik Kane zou zijn, zou ik 's nachts niet kunnen slapen. Een speler van zijn kaliber moet meer willen. Ik vind hem geweldig, maar als hij het na zijn carrière alleen over zijn doelpunten kan hebben... dat vind ik lastig voor hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s