Nieuws

Transferupdate Ajax: Jensen, Tagliafico, Neres en Danilo genoemd door AD

Transferupdate Ajax: Jensen, Tagliafico, Neres en Danilo genoemd door AD

02-01-2022 17:32

Het belooft een drukke januarimaand te worden voor Ajax. Naast spektakel op het veld - de Amsterdammers spelen deze maand tegen FC Utrecht en PSV - wordt er achter de schermen gewerkt aan transfers van Victor Jensen, Nicolás Tagliafico, David Neres en Danilo.

Volgens het Algemeen Dagblad is het geen uitgemaakte zaak dat het viertal na 31 januari nog in de hoofdstad speelt. Voor Jensen en Danilo is het perspectief op speeltijd klein. Eerstgenoemde mag verhuurd worden, terwijl er voor de Braziliaan naar een oplossing wordt gezocht. Door de komst van Brian Brobbey is Danilo na de terugkeer van Sébastien Haller van de Afrika Cup derde spits in de pikorde. 

Tagliafico en Neres leken afgelopen zomer al te vertrekken bij Ajax, maar bleven tegen de verwachting in. Deze maand lonkt een nieuwe kans voor de twee bankzitters om te verkassen. Naar verluidt kan de Argentijnse linksback nog altijd rekenen op belangstelling uit de Premier League.

Na het trainingskamp van Ajax in Portugal moet er meer duidelijk zijn. De selectie van Erik ten Hag vliegt op maandag 4 januari richting het zuiden van Europa. Op 16 januari hervatten de Amsterdammers met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht de competitie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!