Nieuws

'Fitte Pogba buiten wedstrijdselectie gelaten, Fransman wordt gestraft'

'Fitte Pogba buiten wedstrijdselectie gelaten, Fransman wordt gestraft'

09-03-2023 14:13

Paul Pogba is niet opgenomen in de wedstrijdselectie van Juventus voor het Europa League-duel met SC Freiburg. De Fransman was te laat op een training en moet daar nu de gevolgen van ondervinden.

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Pogba woensdagavond te laat arriveerde bij de ploeg en daarom wederom vanaf de tribune moet toekijken. De middenvelder staat sinds september aan de kant vanwege meerdere blessures en maakte eind februari zijn eerste minuten van het seizoen bij De Oude Dame. 

Pogba speelde tot dusver 35 minuten en moet het duel met Freiburg dus laten schieten. De Fransman maakte in 2022 een einde aan een zesjarige periode bij Manchester United die als teleurstellend kon worden omschreven. Zijn transfervrije terugkeer in Turijn is tot dusver allesbehalve positief te noemen vanwege zijn slepende blessures. Juve verdiende in 2016 nog ruim 100 miljoen euro aan de speler.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!