Nieuws

Flekken hoopt op stunt tegen Juve: 'Als we een prijs pakken, ben ik sprakeloos'

Flekken hoopt op stunt tegen Juve: 'Als we een prijs pakken, ben ik sprakeloos'

09-03-2023 13:29

Mark Flekken neemt het donderdag in Italië op tegen het grote Juventus. De Nederlandse doelman hoopt een volgende stap richting een prijs te zetten.

Het duel tussen SC Freiburg en Juve in de achtste finale van de Europa League vangt om 21.00 uur aan. "Als we een prijs veroveren, zou ik sprakeloos zijn. Juist omdat ik weet waar ik vandaan kom", laat Flekken weten tegenover Sky Sports. Vorig seizoen liet Flekken zijn kans op een eerste prijs onbenut, doordat de bekerfinale verloren ging tegen RB Leipzig. "Helaas hebben we die kans niet benut. Hopelijk komen er meer kansen om onze dromen in vervulling te laten gaan."

"Als je in dezelfde flow kunnen komen als voor het WK, dan kunnen we er echt van overtuigd zijn dat we dit seizoen iets bijzonders kunnen bereiken", vervolgt Flekken. "We zullen keihard moeten werken, maar het zou echt heel erg veel betekenen voor iedereen bij deze club."

Flekken weet echter wel dat Freiburg met Juventus een zware tegenstander heeft getroffen. "Het is een van de grootste clubs ter wereld. Het is nog steeds onze wens om zo ver als mogelijk te komen. Het is zeker een wedstrijd om van te genieten. Het is wat nieuws. Het zal sowieso een hoogtepunt voor de club zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!