Nieuws

'Messi zou vijftien Ballon d'Ors hebben als hij arbeidsethos van Ronaldo had'

'Messi zou vijftien Ballon d'Ors hebben als hij arbeidsethos van Ronaldo had'

09-03-2023 11:40 Laatste update: 11:59

Patrice Evra is van mening dat het arbeidsethos van Lionel Messi de kleine Argentijn in de steek laat. De Fransman is meer liefhebber van Cristiano Ronaldo, gezien de Portugees veel harder moest werken voor zijn trofeeën. 

Evra verschijnt in het YouTube-programma Five van oud-speler Rio Ferdinand en vergelijkt de twee spelers. Messi heeft tot nu toe zeven Ballon d'Ors gewonnen, maar dat hadden er veel meer kunnen zijn. "Ik kies elke keer voor Ronaldo. Dat zeg ik niet omdat hij onze broeder is en ik van hem houd, maar omdat ik heel erg van harde werkers houd", stelt Evra.

"Bij Messi gaf God hem gewoon dat talent, maar Ronaldo moest zijn stinkende best doen. Als Messi dezelfde houding had als Ronaldo, had hij nu vijftien Ballon d'Ors. Daarom kies ik Ronaldo." Bij de Portugees staat de teller op vijf Ballon d'Ors, al is het niet meer de verwachting dat Ronaldo nog in aanmerking zal komen voor een zesde prijs. Bij Manchester United kon de spits zijn vorm niet vinden en in de Saudische competitie wordt de speler een stuk minder in de gaten gehouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!