Nieuws

Luuk de Jong kan binnenlandse transfer vergeten: 'We slaan de pagina om'

Luuk de Jong kan binnenlandse transfer vergeten: 'We slaan de pagina om'

02-01-2022 17:15 Laatste update: 17:23

FC Cádiz-trainer Álvaro Cervera gaat niet langer achter Luuk de Jong aan. De Nederlander stond op de nominatie om voor goals te zorgen bij de La Liga-laagvlieger, maar gaf zelf te kennen een binnenlandse transfer niet te zien zitten. 

De Jong werd onlangs samen met Paco Alcácer en Abel Ruiz genoemd als kandidaat voor die vacature. Cervera noemt op het persmoment van zondag De Jong als kandidaat voor die vacature. Het lijkt desondanks onaannemelijk dat de Nederlander naar de laagvlieger verkast. Het Spaanse SPORT citeert de woorden van Cevera, die kort ingaat op de geruchten.

Cervera wil één van hen graag of niet. "Het is lastig om een spits aan te trekken, gezien onze plaats op de ranglijst. We bevinden ons in een situatie waarin spelers niet graag naar deze club komen. Als een speler liever niet komt, slaan we die pagina om", is hij stellig. 

De Jong is bij Barcelona door de komst van Ferran Torres op het derde plan beland. Ook zijn de Catalanen in de markt voor Álvaro Morata, waardoor er weinig perspectief voor de oud-PSV'er is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!