Transfernieuws

'PSV pakt door: na Van Aanholt moet ook andere winteraanwinst langer blijven'

'PSV pakt door: na Van Aanholt moet ook andere winteraanwinst langer blijven'

09-03-2023 08:33 Laatste update: 08:44
1

PSV hoopt ook Fábio Silva langer binnenboord te houden. De Eindhovenaren hopen de Portugees langer te huren van Wolverhampton Wanderers.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Na het verlengen van het huurcontract van Patrick van Aanholt hoopt PSV snel een nieuwe slag te slaan voor komend seizoen. Silva wordt momenteel tot het einde van dit seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers. De Premier League-huurling heeft binnen korte tijd voldoende indruk gemaakt bij de Eindhovenaren.

PSV deed eerder al eenzelfde voorstel om Silva langer te huren, maar daar gingen The Wolves destijds niet in mee. Volgens het ED is het afwachten of en wanneer Wolverhampton in gesprek wil over het voorstel van de Eindhovenaren.

Silva zelf hoopt in ieder geval langer bij PSV te blijven. De aanvaller kwam tot nu toe tot negen duels voor het elftal van Ruud van Nistelrooy. Daarin scoorde de Portugees drie keer en gaf hij één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!