Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal op één plek tegen Shakhtar

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal op één plek tegen Shakhtar

9 maart - 06:44 Laatste update: 07:30

Feyenoord neemt het donderdagavond in Polen op tegen FC Shakhtar Donetsk in de Europa League. De verwachting is dat Arne Slot één wijziging doorvoert ten opzichte van het duel met FC Groningen.

Slot verscheen met Sebastian Szymanski bij de persconferentie in aanloop naar het duel tussen Feyenoord en Shakhtar Donetsk in de achtste finale van de Europa League. De trainer bevestigde dat de Poolse middenvelder in de basis zal starten. Samen met Mats Wieffer en Orkun Kökçu zal de spelverdeler het middenrif vormen.

In de verdediging en aanval worden geen wijzigingen doorgevoerd volgens 1908. Dat betekent dat Javairo Dilrosun genoegen moet nemen met een reserverol. Ook de nog steeds niet honderd procent fitte Gernot Trauner neemt op de bank plaats. Lutsharel Geertruida blijft op de plek van de Oostenrijker staan en vormt samen met David Hancko het centrum. Marcus Pedersen en Quilindschy Hartman zijn zoals gebruikelijk de backs.

Santiago Gimenez begint in de punt van de aanval. De Mexicaan wordt geflankeerd door Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi. De Braziliaanse Feyenoorders Igor Paixao en Danilo zitten wederom op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Szymański; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Shakhtar: Trubin; Taylor, Gocholeishvili, Rakytskyi, Kozik; Bondarenko, Stepanenko, Durasek; Zubkov, Traoré, Sudakov.

@voetbalnieuwsvn Szymanski elke wedstrijd in de basis? Dat weet Slot nog niet zo zeker😂 #slot #arneslot #feyenoord #szymanski #fy #vj #fyp #eredivisie #europaleague #voetbal #voetbalnieuws ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s