Reactie

PSG slaat nieuwe Champions League-flater: 'Nog steeds geen spijt dat ik hier ben'

PSG slaat nieuwe Champions League-flater: 'Nog steeds geen spijt dat ik hier ben'

08-03-2023 23:55

Gianluigi Donnarumma is een teleurgesteld man na de uitschakeling van Paris Saint-Germain in de Champions League. De Italiaanse doelman heeft echter nog altijd geen spijt van zijn overstap naar de Fransen.

Het is het tweede jaar van Donnarumma in dienst van Paris Saint-Germain, maar buiten de behaalde kampioenschappen blijft het succes toch uit. Ondanks dat er een sterrenensemble staat, wordt hét beoogde doel van het winnen van de Champions League maar niet behaald.

"Helaas is de Champions League zo, het zijn details", begon Donnarumma na afloop tegenover Sky Sports. De Italiaan kan het verlies moeilijk verkroppen. "We zijn pissig en teleurgesteld, maar moeten nu vooruit kijken. We hebben nog altijd het kampioenschap om voor te spelen."

"Ik ben er nog altijd trots op bij PSG te zijn", vervolgt Donnarumma. "Ik heb nog steeds geen spijt dat ik hier ben. WE moeten voorzichtiger zijn. Helaas is het vanavond niet gelukt, maar we moeten onze hoofden omhoog houden", besluit hij.

Het gaat er in ieder geval een stuk rustiger aan toe dan een jaar geleden. Toen werd PSG op onverklaarbare wijze uitgeschakeld door Real Madrid, waarna de bom barstte in de kleedkamer van de Fransen. Donnarumma stond naar verluidt toen lijnrecht tegenover Neymar. Het is de vijfde keer in zeven jaar tijd dat PSG er in de achtste finales van het miljardenbal uit vliegt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!