Nieuws

Van der Vaart steenhard voor tegenstander uit verleden: 'Was gewoon een sukkel'

Van der Vaart steenhard voor tegenstander uit verleden: 'Was gewoon een sukkel'

08-03-2023 22:23

Rafael van der Vaart heeft een sneer uitgedeeld naar zijn voormalig tegenstander Mathieu Flamini. De twee troffen elkaar een decennia geleden in de Champions League, wat toen ook Tottenham Hotspur tegen AC Milan was.

Laat Tottenham Hotspur tegen AC Milan nu ook één van de affiches zijn in de achtste finales van de Champions League. Van der Vaart speelde bij de Engelsen, terwijl Flamini in Italië speelde. De twee gingen vochten harde duels uit op het middenveld.

"Dat was echte een idioot", begint Van der Vaart in de studio bij Ziggo Sport voorafgaand aan de wedstrijd. "Ik vond het een hele beperkte voetballer. Die schopte naar alles wat bewoog. We lopen nu te zeiken over een handsbal, maar hij.. Hij deed het allemaal een beetje voor het publiek van: kijk mij eens hard zijn. Het was gewoon een sukkel", besluit de analist.

Dat de twee elkaar niet liggen kan ook met een ander feit te maken hebben. Flamini kwam in het verleden uit voor Arsenal, de rivaliserende club van Tottenham.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!