Nieuws

'Klopp wil bezem door selectie halen: twee Ajacieden op verlanglijstje'

'Klopp wil bezem door selectie halen: twee Ajacieden op verlanglijstje'

08-03-2023 21:27

Jürgen Klopp wil komende zomer de bezem halen door de selectie van Liverpool. Sky Sport Deutschland weet dat de prioriteit ligt bij versterking in het hart van de verdediging en het halen van twee middenvelder. De namen van twee Ajacieden zouden op het verlanglijstje van The Reds staan.

Jurriën Timber en Edson Álvarez moeten volgens het Duitse medium in de zomer de overstap naar Anfield maken. Eerder op de woensdag maakte Voetbal International al melding dat men in Amsterdam ervan uitgaat dat het duo in de zomer een stap naar de Europese top maakt.

Beide heren staan in de Johan Cruijff ArenA nog onder contract tot medio 2025. Waar de transferwaarde van de Mexicaan op 41 miljoen euro wordt geschat, is Timber volgens Transfermarkt.de 43 miljoen euro waard.

De andere namen die op het imposante wensenlijstje van Klopp prijken zijn Josko Gvardiol (RB Leipzig), Evan N'Dicka (Eintracht Frankfurt), Ismael Bennacer (AC Milan), Rúben Neves (Wolverhampton Wanderers), Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Youri Tielemans (Leicester City) en Nícolò Barella (Internazionale).

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!