Reactie

Oud-Ajacied Traoré bij Shakhtar: 'Spreek veel met Danilo en Quinten Timber'

Oud-Ajacied Traoré bij Shakhtar: 'Spreek veel met Danilo en Quinten Timber'

08-03-2023 21:12 Laatste update: 21:13

Lassina Traoré verkaste in de zomer van 2021 van Ajax naar Shakthar Donetsk, maar volgt de Eredivisie nog altijd op de voet. De aanvaller uit Burkina Faso neemt het donderdag op tegen Feyenoord en onderhoudt nog altijd warm contact met voormalig ploeggenoot Danilo.

Traoré ziet veel spelers met kwaliteit rondlopen bij de Rotterdammers. "Ik volg de Eredivisie nog altijd", vertelt hij aan ESPN. "Feyenoord is veel beter geworden dit seizoen en staan eerste." De spits spreekt naast Danilo ook Quinten Timber en Oussama Idrissi geregeld. "Dat komt omdat we bij dezelfde zaakwaarnemer zitten."

In de afgelopen weken sloeg Feyenoord haast elke wedstrijd toe in de slotfase van het duel. "Het scoren van al die late doelpunten is geen geluk, maar een kracht van hen." Traoré verwacht dan ook een zware pot voor zijn ploeg. "Iedereen kent Feyenoord wel, want ze hebben een topcoach en spelen al sinds de groepsfase goed."

De achtste finale tussen Shakhtar Donetsk en de Stadionclub begint morgen om 21.00 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!