Transfernieuws

Voormalig Ajax-target verbindt toekomst aan Benfica van Schmidt

Voormalig Ajax-target verbindt toekomst aan Benfica van Schmidt

08-03-2023 20:16

Odysseas Vlachodimos heeft zijn toekomst verbonden aan Benfica. Met het ondertekenen van een nieuw contract ligt het voormalig Ajax-target nu tot medio 2027 vast in het Éstadio da Luz.

In de zomer was Vlachodimos nog nadrukkelijk in beeld om de nieuwe eerste keeper van de Amsterdammers te worden, maar zover kwam het uiteindelijk niet. Ajax besloot de eerste seizoenshelft met Remko Pasveer af te maken, waarna in de winterstop de Argentijn Gerónimo Rulli van Villarreal werd binnengehaald.

"Allereerst ben ik erg blij en trots om mijn contract bij deze ongelooflijke club te verlengen", reageert de hoofdrolspeler. op de clubsite. "Wat ik kan zeggen is dat mijn familie en ik ons heel goed voelen in Portugal, we houden van het land, we houden van Benfica en we zijn erg blij om hier te zijn."

Bij Benfica is Vlachodimos al vijf jaar een vaste waarde. Ook onder de in de zomer aangestelde Roger Schmidt is de in Duitsland geboren Griek onomstreden. Woensdag verdedigde hij nog het doel in de eclatante 5-1 overwinning op Club Brugge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!