Opstellingen

Bayern en PSG onthullen opstellingen: De Ligt tegen Mbappé, Cancelo op de bank

Bayern en PSG onthullen opstellingen: De Ligt tegen Mbappé, Cancelo op de bank

08-03-2023 19:50 Laatste update: 20:02

Christophe Galtier en Julian Nagelsmann hebben onthult welke tweeëntwintig spelers van respectievelijk Paris Saint-Germain en Bayern München gaan spelen in de return van het Champions League-tweeluik. Er staat weer een clash tussen Matthijs de Ligt en Kylian Mbappé op het programma.

Bij Bayern is er in de verdediging op nieuw plaats voor Josip Stanisic. De Kroaat krijgt opnieuw de voorkeur boven João Cancelo op de rechtsbackpositie. Ook Noussair Mazraoui zit op de bank. De voormalig speler van Ajax is op de weg terug van zijn ontstoken hartzakje.

Bij Paris Saint-Germain is er in de verdediging plek voor zowel Achraf Hakimi als Nuno Mendes. Het duo was niet voor de volle honderd procent zeker voor het duel tegen Bayern, maar kan 'gewoon' starten. Dat geldt niet voor Neymar. Afgelopen week werd bekend dat de Braziliaan moet worden geopereerd aan de enkel en dat hij daardoor de rest van het seizoen is uitgeschakeld.

Het heenduel in het Parc des Princes eindigde in een 0-1 overwinning van Der Rekordmeister. Dat betekent dat PSG alle zeilen bij zal moeten zetten om het doelpuntenverschil weer tot minimaal nul te brengen. Het duel begint om 21.00.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!