Nieuws

Rangnick 'sprak uitvoerig' met Van de Beek over toekomst: 'Zijn kans komt wel'

Rangnick 'sprak uitvoerig' met Van de Beek over toekomst: 'Zijn kans komt wel'

02-01-2022 16:09

Ralf Rangnick wil Donny van de Beek in januari bij Manchester United houden. De Duitse manager spreekt lovend over de professionaliteit van de Nederlander en vroeg hem wederom geduld te hebben.

Voor Van de Beek leek er licht aan het einde van de tunnel, toen Rangnick in november werd vervangen door Ole Gunnar Solskjaer. Op meer speeltijd hoeft de middenvelder desondanks nog niet te rekenen, al is de huidige United-manager gecharmeerd van Van de Beek. "Hij heeft een topmentaliteit en er gaan echt wel wedstrijden komen waarin hij zijn kans krijgt, daar ben ik van overtuigd", zegt Rangnick op het persmoment van zondagmiddag. 

"Ik heb er uitvoerig met hem over gesproken: natuurlijk is het moeilijk voor hem, omdat hij met het Nederlands elftal naar het WK wil en daarvoor speeltijd moet hebben hier", gaat hij verder. "Maar ik vind dat hij hier moet blijven, in elk geval tot het eind van het seizoen." 

Manchester United opent 2022 op maandag 3 januari. Wolverhampton Wanderers is om 18.30 uur de tegenstander. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!