Nieuws

Grens van 100.000 euro geslecht door Feyenoord-donateurs voor familie van Gyan

Grens van 100.000 euro geslecht door Feyenoord-donateurs voor familie van Gyan

02-01-2022 14:56

Inmiddels is er meer dan 100.000 euro ingezameld via donaties voor de familie van wijlen Christian Gyan. Het Feyenoord-icoon overleed eerder deze week op 43-jarige leeftijd. Via een inzamelingsactie werd het bedrag opgehaald.  

Maar liefst tien jaar was de strenggelovige Gyan contractspeler in Rotterdam-Zuid. Ondanks dat hij maar mondjesmaat tot spelen kwam, groeide de Ghanees uit tot cultheld bij de Stadionclub. Het grootste succes dat hij vierde met de club was de UEFA Cup-winst in het seizoen 2001/02. Nadat bekend werd dat Gyan bezweken was aan zijn ongeneselijke ziekte zetten de Feyenoord-supporters - met succes - een crowdfundingsactie op touw.  

De supportersvereniging FSV De Feijenoorder heeft bekendgemaakt dat dankzij de bijdrage van 6500 donateurs de magische grens van 100.000 euro al is geslecht. 'Ongekend wat een support en liefde! Dank aan de donateurs', wordt geschreven in een Tweet
 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!