Nieuws

Hartman niet gediend van Instagram-DM: 'Hou je bek joh, pannenkoek'

Hartman niet gediend van Instagram-DM: 'Hou je bek joh, pannenkoek'

08-03-2023 12:17 Laatste update: 14:01
3

Quilindschy Hartman vindt dat de ESPN-analisten kritischer zijn op Feyenoord dan op de andere Nederlandse topploegen. De talentvolle linksback vindt dat de analisten soms wat meer rekening moeten houden met de spelers.

Hartman ervaart dat de analisten van ESPN erg kritisch zijn. "Vooral op Feyenoord. Dat vind ik althans", zegt de linksback Bij Andy in de Auto. "Alle analisten hebben wel een beetje een clubvoorkeur. Mario Been is een Feyenoorder, maar vooral Kenneth Perez is soms best wel negatief."

De Deense analist spreekt vaak zijn twijfels uit over ploeggenoot Orkun Kökcü. Dit zorgt voor enige frustratie bij Hartman. "Orkun is met afstand onze beste speler. Wat hij op de training doet, dat is niet normaal. Hoe fit hij is... En dan snapt Perez niet dat er topclubs voor hem komen. Dan denk ik: hou je mond!"

Hartman krijgt via social media ook opmerkingen over zijn kapsel en dat is niet goed gevallen bij de Feyenoorder. "Ik kreeg een DM van een fan dat als ik geen geld had voor de kapper, ik het maar moest laten weten 'met mijn jeugdcontractje'. Toen zei ik: Hou je bek joh, pannenkoek! Ik zag dat hij een leuke vrouw had en een kindje kreeg. Wat boeit hem dat nou?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!