Nieuws

Schmidt looft PSV'er: 'Heel goede speler, zien wat er in de toekomst gebeurt'

Schmidt looft PSV'er: 'Heel goede speler, zien wat er in de toekomst gebeurt'

07-03-2023 20:55

Roger Schmidt heeft zich in aanloop naar het Champions League-duel tussen Benfica en Club Brugge uitgelaten over een mogelijke hernieuwde samenwerking met Érick Gutiérrez. De Duitser is lovend over de middenvelder van PSV

"Ik ben heel blij dat ik met hem kon samenwerken", aldus Schmidt tegenover het Mexicaanse Marca Claro, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "We hebben samen in Nederland het bekertoernooi gewonnen en Érick is een speler die voor altijd in het hart zit, want ik waardeer hem ook enorm als persoon", looft de trainer de Mexicaans international.

Schmidt had Gutiérrez twee seizoenen onder zijn hoede bij PSV. De Duitser wil niet volledig uitsluiten dat er in de toekomst een hernieuwde samenwerking plaats zal vinden. "Hij is een heel goede speler en we gaan zien wat er in de toekomst gebeurt."

Gutiérrez heeft nog een contract tot medio 2025 bij PSV. De Mexicaan kwam tot op heden tot 131 duels voor de Eindhovenaren. Daarin scoorde de middenvelder tien keer en gaf hij elf assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!