Nieuws

Direct slecht nieuws voor PSG in 2022: Messi test positief op het coronavirus

Direct slecht nieuws voor PSG in 2022: Messi test positief op het coronavirus

02-01-2022 13:25

Lionel Messi is besmet met het coronavirus en zal zodoende de eerste wedstrijd van Paris Saint-Germain in 2022 noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Naast Messi testten drie andere spelers positief getest op COVID-19.  

Naast de Argentijnse sterspeler staan ook Juan Bernat, Sergio Rico en het talent Nathan Bitumazala voorlopig buitenspel door een coronabesmetting. Het bekerduel met vierdedivisionist Vannes OC van maandagavond komt te vroeg voor het viertal. Het is nog onduidelijk of Messi op tijd negatief test voor de topwedstrijd met Olympique Lyon, die gepland staat voor 9 januari.  

Dat Messi corona heeft opgelopen, is saillant. De Ballon d'Or-winnaar van 2021 vierde uitbundig feest vlak voor de jaarwisseling in Argentinië. De aanvaller lapte de geldende coronamaatregelen in zijn moederland daarmee aan zijn laars. Na een weifelend begin van zijn periode in Parijs, kwam de dribbelaar steeds beter in zijn spel bij Les Parisiens. Door de corona-infectie moet het FC Barcelona-icoon voorlopig pas op de plaats maken. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!