Transfernieuws

'Hazard en Real komende weken in gesprekken, club hoopt op vertrek van Belg'

'Hazard en Real komende weken in gesprekken, club hoopt op vertrek van Belg'

06-03-2023 21:16
1

Eden Hazard en Real Madrid gaan de komende weken opnieuw met elkaar in gesprek. De Belg is bezig aan zijn vierde seizoen bij De Koninklijke, maar kon nooit zijn Chelsea-vorm vinden in de Spaanse hoofdstad.

Transferexpert Fabrizio Romano meent dat Madrid hevig aanstuurt op een vertrek, maar de club weigert de speler gratis de deur uit te laten lopen. Hazard speelde jarenlang de sterren van de hemel in de Premier League en verdiende daar in 2019 een transfer mee. Madrid betaalde destijds 115 miljoen euro voor en kreeg er niet veel voor terug.

Hazard speelde dit seizoen nog geen 300 minuten voor Real, maar trad wel 130 minuten op in de Champions League. Daarin wist de Belg één keer te scoren en een assist te leveren. De club hoopt dat een club zich in de zomer meldt met een goed bod, zodat het ongelukkige huwelijk tussen speler en club kan worden beëindigd. De broer van Hazard, Thorgan, speelt dit seizoen op huurbasis voor PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!