Nieuws

Messi tempert transfer-verwachtingen: 'Ik voel me nu geweldig in Parijs'

Messi tempert transfer-verwachtingen: 'Ik voel me nu geweldig in Parijs'

06-03-2023 20:07

Lionel Messi wordt de laatste maanden in verband gebracht met een vertrek bij Paris Saint-Germain, maar stelt zelf niet met haast weg te willen uit de Franse hoofdstad. De Argentijn geeft wel toe dat het lang duurde om zich aan te passen aan het leven in Frankrijk.

Messi speelde zijn hele carrière bij FC Barcelona en moest in 2021 noodgedwongen vertrekken. De wereldkampioen had het lastig in de beginperiode. "Het eerste jaar kostte het me veel moeite om me aan te passen. Nu voel ik me goed en heb ik een hoop zin om voor deze club te spelen. Ik voel me op mijn gemak in deze stad en heb het erg naar mijn zin", laat de Argentijn weten.

Vooral Inter Miami CF zou op pole position liggen om La Pulga binnen te hengelen. De Major League Soccer-club zou ook geïnteresseerd zijn in landgenoot Ángel Di María, maar voorlopig lijken de wereldsterren in Europa te blijven. Het contract van Messi loopt in de zomer af, maar in het contract is de mogelijkheid voor een extra seizoen opgenomen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!