Nieuws

Felle kritiek van voormalig Ajax-spits op Lang: 'Hij is niet goed bij zijn hoofd'

Felle kritiek van voormalig Ajax-spits op Lang: 'Hij is niet goed bij zijn hoofd'

02-01-2022 12:55 Laatste update: 12:56

John van Loen heeft hard uitgehaald naar Noa Lang. Volgens de ex-speler van onder meer Ajax, Feyenoord en Anderlecht focust de Nederlander zich te veel op randzaken.  

In een interview met het medium Voetbalnieuws.be doet Van Loen een harde uitspraak richting de Club Brugge-sterspeler. "Lang is niet goed bij zijn hoofd", laat de voormalig assistent-trainer van onder meer FC Utrecht in niet te misverstane woorden optekenen.  

Over de kwaliteiten van de buitenspeler laat de oud-spits geen twijfel bestaan. "Het is een steengoede voetballer en hij is goud waard voor Club Brugge." Over de prestaties van Lang in Oranje is Van Loen minder te spreken. "Bij het Nederlands elftal heeft hij nog niets getoond. Als hij kritiek krijgt, reageert hij meteen ook raar zoals dat interview na de wedstrijd tegen KRC Genk." 

Vervolgens wordt De Rode Baron gevraagd of Ajax beter af was geweest met Lang nog in de gelederen. "Nee, helemaal niet. Hij zou er nu geen basisspeler zijn geweest met Dusan Tadic en Antony op de flanken", laat Van Loen er weinig twijfel over bestaan. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!