Nieuws

De Ligt pakt hoofdrol bij Bayern: 'Het gaat tot nu toe goed'

De Ligt pakt hoofdrol bij Bayern: 'Het gaat tot nu toe goed'

05-03-2023 16:01

Matthijs de Ligt was dit weekend zeer belangrijk in het duel met FvB Stuttgart door te scoren én een bal van de lijn te halen. De verdediger stelt in gesprek met VoetbalPrimeur dat het seizoen steeds beter begint te lopen.

De Ligt meldde zich na de 1-2 uitzege en is tevreden met zijn progressie in het seizoen. ""Het is niet aan mij om mezelf een cijfer te geven. Jij geeft mij een 7,5 of 8? Dat vind ik een heel mooi compliment. Ik doe gewoon mijn best en ik voel me hartstikke goed en gewaardeerd hier. Ik pik stiekem ook mijn goaltje mee, daar ben ik blij mee. Het gaat tot nu toe goed."

Bayern treft woensdag Paris Saint-Germain in de Champions League en wierp misschien de blik wel iets te vroeg in het duel al naar de Parijzenaren. "Misschien wel", geeft De Ligt toe, die zag dat Bayern de 1-2 nog incasseerde. "Dan nog mag het niet gebeuren. Ik snap het heel goed, we zijn mensen en geen robots. Maar het is zo belangrijk dat je de wedstrijd met controle uitspeelt. We wisten dat Stuttgart-uit lastig is. We hebben gewonnen en dat is het belangrijkste."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!