Transfernieuws

Albers bijt van zich af na Van de Beek-verhaal van Mirror: 'Bel mij gewoon'

Albers bijt van zich af na Van de Beek-verhaal van Mirror: 'Bel mij gewoon'

02-01-2022 10:58 Laatste update: 10:59

Guido Albers bijt van zich af na een bericht van de Engelse boulevardkrant The Mirror over Donny van de Beek. De Manchester United-middenvelder verliet Albers onlangs en ging in zee met Ali Dursun.

Afgelopen zomer liep Van de Beek een transfer naar Everton mis. Hij hoopte met Dursun op meer mogelijkheden op de transfermarkt. Volgens The Mirror staat Van de Beek formeel echter nog steeds onder contract bij het bureau van Albers. Dursun zou daarom nog niet gemachtigd zijn om de belangen van Van de Beek te behartigen.

The Mirror stelt gesproken te hebben met een 'Duch insider'. "Het wordt voor hem lastig om deze winter een transfer te maken. Donny wordt contractueel gezien nog steeds begeleid door het bureau van Albers, dus Dursun kan geen mandaat krijgen om transfers namens hem af te sluiten. Die overeenkomst loopt nog tot het einde van het seizoen. Dus als er tussentijds niets verandert, blijft de speler in Manchester."

Albers heeft inmiddels op het verhaal van de krant gereageerd en lijkt niet blij. 'Bel mij gewoon in plaats van Nederlandse journalisten. En dan zal ik je het echte verhaal vertellen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!