Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Simons terug in de basis, Drommel voorlopig op doel

Vermoedelijke opstelling PSV: Simons terug in de basis, Drommel voorlopig op doel

05-03-2023 11:02 Laatste update: 11:11

PSV treedt in alle waarschijnlijkheid met Xavi Simons op in het uitduel met RKC Waalwijk. De aanvaller ontbrak in het duel met ADO Den Haag nog in de KNVB Beker.

Volgens het Algemeen Dagblad wordt Simons, die voor het KNVB-affiche werd gespaard, weer in de basis gezet door trainer Ruud van Nistelrooij. Joël Drommel staat op doel en vervangt de geblesseerde Walter Benítez, die de komende weken niet inzetbaar zal zijn. Drommel keepte dit seizoen wel al bekerwedstrijden en Europa League-duels.

Guus Til raakte geblesseerd in het duel met ADO en het is onduidelijk of de aanvaller op de bank kan plaatsnemen tegen RKC. Johan Bakayoko maakt de laatste weken een sterke indruk en mag het weer vanaf de aftrap laten zien, net als Fábio Silva. Luuk de Jong begint in de spits.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel, Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt, Sangaré, Simons, Veerman, Bakayoko, De Jong, Silva

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!