Nieuws

Spakenburg-trainer reageert op loting: 'Helemaal fantastisch, maar niet De Kuip'

Spakenburg-trainer reageert op loting: 'Helemaal fantastisch, maar niet De Kuip'

05-03-2023 08:53

Spakenburg-trainer Chris de Graaf is trots dat zijn ploeg in de halve finale van de KNVB Beker staat, maar teleurgesteld dat Feyenoord niet de tegenstander is in het bekertoernooi. De trainer zou maar wat graag in De Kuip willen spelen. 

De Graaf reageert na de loting bij ESPN. Spakenburg treft PSV in april. "Dit is toch ongelooflijk, ik weet niet wat wij moeten doen om naar die Kuip te mogen. Mijn vrouw zei al: houd er maar rekening mee dat het PSV gaat worden. Ik zei: nee, dat zal nu toch wel een keer goed gaan vallen. Halve finale is helemaal fantastisch en iedereen heeft zijn voorkeur, maar we gaan er één groot voetbalfeest van maken."

Speler Masies Artien was aanwezig bij de loting en speelde al eerder tegen PSV. "Ik heb al een aantal keer tegen PSV mogen spelen. In de lichtstad-derby en in de beker. Ik ga niet roepen hoe hard we er toen af zijn gegaan, maar nu wordt het de derde keer. Voor mij is het wel jammer, maar de halve finale blijft mooi."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!