Nieuws

Loting KNVB beker bekend: Ajax naar De Kuip, Spakenburg treft PSV in eigen huis

Loting KNVB beker bekend: Ajax naar De Kuip, Spakenburg treft PSV in eigen huis

04-03-2023 22:44 Laatste update: 22:48
1

De loting van de halve finales van de KNVB beker heeft zojuist plaatsgevonden en daarin is Spakenburg gekoppeld aan PSV Dat zorgt er automatisch voor dat Feyenoord en Ajax elkaar treffen in de andere halve finale. 

Spakenburg verraste dinsdagavond vriend en vijand door na FC Groningen ook FC Utrecht uit de KNVB beker te knikkeren met een klinkende 1-4 overwinning in de Galgenwaard. De amateurploeg vierde de overwinning tot in de late uurtjes in Spakenburg. Middenvelder Koen Wesdorp gaf tegenover VoetbalNieuws aan te hopen op een uitduel in De Kuip tegen Feyenoord, terwijl ook trainer Chris de Graaf de Rotterdammers probeerden te loten. Uiteindelijk werd het een thuisduel met PSV

Dat betekent automatisch dat Feyenoord en Ajax elkaar treffen in de andere halve finale. De Rotterdammers kwamen als derde uit de koker, waardoor de ploeg van trainer Arne Slot het in eigen huis mag gaan opnemen tegen het elftal van John Heitinga. De halve finales worden tussen 4 en 6 april afgewerkt. Op een later moment worden de precieze speeldata door de KNVB bekendgemaakt.

Halve finales KNVB beker: 

Spakenburg-PSV
Feyenoord-Ajax

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!