Nieuws

'Stroperig' en 'plichtmatig' Feyenoord krijgt kritiek: 'Daar ligt het probleem'

'Stroperig' en 'plichtmatig' Feyenoord krijgt kritiek: 'Daar ligt het probleem'

04-03-2023 21:02

Feyenoord weet in de eerste helft tegen FC Groningen nog geen indruk te maken. In de studio bij ESPN zijn ze erg kritisch op het optreden van de Rotterdammers.

"Feyenoord speelt heel erg slordig", aldus Marciano Vink. "Ze komen wel tot kansen, maar het loopt niet over van ijver. Ik vind het ook een beetje traag. Niet wat we van Feyenoord gewend zijn. Helemaal vergeleken met de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, daar klopte alles. Dat was echt hoog tempo. Het is stroperig. Groningen kreeg met Manu eigenlijk de beste kans."

"Ze spelen zó plichtmatig. Ik vond het niet goed", vervolgt Vink. Mario Been sluit zich daarbij aan. "Het grote probleem bij Feyenoord ligt op de zijkanten. Daar moet je het verschil maken. Als je zelf de bal al niet balvast bent en je gaat alleen maar lopen met de bal…Het is aanvallend soms écht machteloos."

Feyenoord en Groningen zijn gaan rusten bij een 0-0 stand.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!