Nieuws

'Tuchel denkt na over Lukaku-straf, Belg mist mogelijk PL-topper tegen Liverpool'

'Tuchel denkt na over Lukaku-straf, Belg mist mogelijk PL-topper tegen Liverpool'

02-01-2022 10:24

De kans is groot dat Romelu Lukaku zondag niet op het veld staat, wanneer Chelsea het in eigen stadion opneemt tegen Liverpool. De Belgische spits liet zich in een interview vlak voor de jaarwisseling kritisch uit over de speelwijze van The Blues.

Dat komt Lukaku mogelijk op een straf te staan. Chelsea-manager Tuchel denkt er serieus over na om de spits niet op te nemen in de wedstrijdselectie voor de topper tegen Liverpool van zondagmiddag, meldt The Telegraph. "Ik ben niet gelukkig met de huidige situatie bij Chelsea", zo stelde Lukaku in een interview met Sky Sport Italia. "Thomas Tuchel heeft besloten in een ander systeem te spelen (3-4-1-2, red.). Ik zal niet opgeven, want ik ben een professional. Maar ik ben er niet blij mee."

Lukaku deed daarnaast opvallende uitspraken over zijn oude club Internazionale. "Ik wil sorry zeggen tegen de Inter-fans. Wat jullie voor me betekend hebben zal me altijd bij blijven", aldus de aanvaller. Tuchel heeft zich inmiddels uitgelaten over de uitspraken van Lukaku. "Als je zo'n grote speler bent als Lukaku, dan moet je weten dat zulke woorden impact hebben", zo vertelde de Duitser op de persconferentie voor de wedstrijd.

De Premier League-topper tussen Chelsea en Liverpool begint zondag om 17.30 uur op Stamford Bridge.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!