Transfernieuws

'Voorwaarde voor clausule van kracht, Max definitief niet meer terug naar PSV'

'Voorwaarde voor clausule van kracht, Max definitief niet meer terug naar PSV'

4 maart - 17:05

Philipp Max keert definitief niet meer terug bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. De linksback werd afgelopen winter tot het eind van het seizoen verhuurd aan Eintracht Frankfurt, dat hem verplicht over moet nemen nu hij zes wedstrijden in actie is gekomen.

PSV verhuurde Max afgelopen winter aan Eintracht Frankfurt met een verplichte optie tot koop, maar daar zat nog een belangrijke voorwaarde aan. De Duitser moest minimaal zes keer in actie komen voor wanneer de clausule kon worden geactiveerd, en dat is nu gebeurd. Volgens het ED ontvangen de Eindhovenaren zo’n twee miljoen euro.

Zo eindigt de periode van Max in Eindhoven enigszins teleurstellend. De Duitser werd in de zomer van 2020 overgenomen van FC Augsburg en maakte direct een goede indruk. Vanaf het tweede seizoen in het shirt van PSV ging het wat minder met de linksback, die nu dus definitief afzwaait.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!