Nieuws

Bekersensatie Spakenburg was al eens te gast in de Arena: 'Voor De Toppers ofzo?'

Bekersensatie Spakenburg was al eens te gast in de Arena: 'Voor De Toppers ofzo?'

04-03-2023 12:26 Laatste update: 12:28

Het verhaal van het bekersprookje van SV Spakenburg duurt maar voort. Afgelopen dinsdag wisten de blauwwitten de halve finales te bereiken door FC Utrecht met maar liefst 1-4 te verslaan. Een gedeelte van de selectie en staf was te gast bij Veronica Offside, waar zij hun wensen voor de loting alvast bespreken. Andy van der Meijde krijgt de lachers op zijn hand als de jongens vertellen al een keer in de Arena te zijn geweest.

"Chris (De Graaf, red.) wil het liefst naar Feyenoord-uit, ik wil het liefst Ajax-uit", aldus Spakenburg-speler Masies Artien. "Dus wat wordt een probleem", zegt De Graaf.

Als Wesley Sneijder vraagt tegen wie Spakenburg het meeste kans denkt te hebben, moet de trainer even nadenken. "Ik ben nu niet echt aan het denken. Ik wil gewoon genieten. We zijn een aantal jaren terug al een keer in een volle Arena geweest", aldus De Graaf, die daarmee doelt op het bekertreffen uit 2020. Ajax wist toen met 7-0 te winnen.

Van der Meijde trekt echter zijn lolbroek aan. "Voor de toppers ofzo?", zegt hij, waarna de mannen in lachen uitbarsten. "Zoiets ja", antwoordt De Graaf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!