Nieuws

Van Dijk had geen oog voor kritische Sneijder: 'Dat mag je blijkbaar niet zeggen'

Van Dijk had geen oog voor kritische Sneijder: 'Dat mag je blijkbaar niet zeggen'

04-03-2023 11:10

Volgens Wesley Sneijder kan Virgil van Dijk niet zo goed tegen kritiek. De recordinternational was aan het begin van de week samen met de aanvoerder van het Nederlands elftal aanwezig op het FIFA-gala. Van Dijk zou geen zin hebben gehad in een gesprek met de man van wie hij de afgelopen maanden nogal wat kritiek ontving.

"Hij kwam niet naar me toe. Volgens mij was hij niet blij. Ik was een beetje kritisch over hem", aldus Sneijder aan tafel bij Veronica Offside. "Hij kan niet echt tegen kritiek hè, dus we moeten een beetje rustig aan doen."

Sneijder was niet de enige die de afgelopen maanden stelde dat het spel van Van Dijk wat te wensen overliet. Zo waren onder meer Jamie Carragher, Marco van Basten en Ruud Gullit even zo kritisch. Jan Boskamp vindt dat terecht. "Hij speelde toch niet goed de laatste twee à drie maanden? Ook niet tijdens het WK", reageert de Rotterdammer. "Dat mag je blijkbaar niet zeggen", zo besluit Sneijder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!