Nieuws

'Zorgen Van Nistelrooij nemen toe: volgende PSV'er kampt met blessure'

'Zorgen Van Nistelrooij nemen toe: volgende PSV'er kampt met blessure'

04-03-2023 09:10

De blessureboeg van PSV blijft volstromen. In navolging van doelman Walter Benítez en Mauro Júnior is ook het meespelen van Guus Til twijfelachtig voor het competitietreffen op bezoek bij RKC Waalwijk van zondagmiddag. De verwachting is dat Armando Obispo en Jordan Teze op de bank zullen beginnen in de Brabantse derby.

Til kwam volgens informatie van het Eindhovens Dagblad niet ongeschonden uit de bekerstrijd met ADO Den Haag (3-1 zege). De middenvelder zou enkelklachten hebben overgehouden aan het duel met de Keuken Kampioen Divisie-ploeg, waardoor zijn meespelen tegen RKC onzeker is. Mauro Jr. viel vrijdag op de training uit. De Braziliaan kon niet meer op eigen kracht opstaan en moest van het veld worden gedragen.

De regionale krant verwacht dat er zaterdag of zondag meer duidelijk komt over de duur van zijn afwezigheid. Eerste doelman onder de lat, Benítez, staat de komende weken buitenspel door een knieblessure. Voorlopig lijken Teze en Obispo bij PSV op weinig meer te hoeven rekenen: Ruud van Nistelrooij geeft de voorkeur aan Phillipp Mwene en André Ramalho.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Branthwaite, Van Aanholt; Sangaré, Simons, Veerman; Bakayoko, De Jong, Silva.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!