Nieuws

Bakayoko zag PSV nee zeggen tegen Parijs: 'Leuk als zo'n club je benadert'

Bakayoko zag PSV nee zeggen tegen Parijs: 'Leuk als zo'n club je benadert'

03-03-2023 20:10

Johan Bakayoko heeft zich de laatste maanden behoorlijk naar boven gewerkt bij PSV en kreeg in januari zelfs Paris Saint-Germain op de stoep. PSV besloot echter niet toe te geven aan de bodemloze geldput uit Parijs en hield de rechtsbuiten in Eindhoven. 

Bakayoko heeft een sterke periode achter de rug en werd uitgeroepen tot Talent van de Maand februari bij ESPN. De Belg valt de laatste wedstrijden op met flitsende acties en scherpe voorzetten. PSG kwam, maar vertrok met lege handen. "Maar mensen die mij kennen, weten dat ik gewoon mezelf ben", meent Bakayoko tegenover Voetbal International. "Dan doet het mij niet wat het anderen zou doen. Natuurlijk, die erkenning is gewoon leuk, maar het is niet dat het mijn hoofd verandert."

De aanvaller moest lang wachten om zijn kans te krijgen in het eerste van PSV. "In het begin had ik het er moeilijk mee dat ik weinig speelde, maar het is goed voor mij om door te zetten. Na de stap naar het eerste elftal denk je dat het wel goed komt, maar dan kom je in de harde wereld. Dan is het aan jou."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!